close
Werk Akadémia
Művészeti menedzser képzés
werk_logo
Werk Akadémia

Légy a művészet menedzsere!

Ha művészeti menedzser szeretnél lenni, tisztában kell lenned önmagaddal. Mit szeretsz, miben vagy erős, milyen helyzetekben érzed jól magad, mi tesz boldoggá. A művészeti menedzselésnek rengeteg területe és árnyalata van. Ha szereted a pörgést, a változást, azt, hogy állandóan új terveket valósíthatsz meg, a művészet világában rendezvény/esemény, fesztivál szervezőjeként, producerként, kurátorként valószínűleg otthonosabban érzed magad. De az is lehet, hogy szeretsz erősebben kötődni emberekhez, és művészügynökként, impresszárióként tudnád a legtöbbet kihozni magadból. Ha viszont szívesebben kapcsolódsz csapatokhoz, egy művészeti intézményhez, együtteshez, galériához, a folytonosan változó, megújuló állandóság világába lépsz be.

A Werk Akadémia 2023 elején ismét elindítja művészeti menedzser képzését.
Most egy kicsit másképp.

A Werk mindig is a szakma legfrissebb gyakorlatát, a szakmai realitásokat mutatta meg. Ahhoz adott fogódzókat, hogy miként lehet másképp, eredményesebben, hatékonyabban, kevésbé kiszolgáltatottan cselekedni. 2022 megváltozott körülményeire való tekintettel éppen ezért úgy alakítottuk művészeti menedzser szakunk jövőbeli programját, hogy olyan képzésbe tudj csatlakozni, amelyik neked is és a választott területednek is hasznára tud válni.

Ami képzésünkben 11 éve változatlan: alapos ismeretek, sok gyakorlat, kapcsolatépítési lehetőség, jó közösség. És ragaszkodunk ahhoz is, hogy a vizsgák a hallgatók által élesben rendezett nyilvános művészeti események legyenek, melyek során ismert művészekkel és csapatban dolgozhatnak együtt.

2023-ban a Werk három művészeti menedzser szakirányt indít útjára:

Ezek közül nem könnyű választani, különösen, ha még nem kóstoltál, szagoltál bele a művészeti menedzselés gyakorlatába. A választást, a pontos tájékozódást is megkönnyítendő új képzési modellt dolgoztunk ki.

Személyes támogatás:

Az első félév végén olyan személyes mentorálást kapsz, amelynek segítségével pontosabban meg tudod fogalmazni későbbi terveidet és a képzéssel kapcsolatos igényeidet az általad választott területtel.
Tanulj a Werk Akadémián!

Képzés ideje

1 év

Képzési típus

Felnőttképzés

Oklevél típusa

Oklevél

Képzés helye

Budapest

Finanszírozási típusa

Önköltséges

További képzések

10,000+ képzés közül választhatsz az ország bármelyik intézményében