close
Prestige Oktatási Stúdió
Kulturális rendezvény szervezője
prestige
Prestige Oktatási Stúdió

A rendezvényszervező tanfolyamaink időpontjait úgy állítottuk össze, hogy mindenki számára kényelmesen elérhető legyen. A kontaktórákat hétköznap késő délután tartjuk, így munka vagy az egyéb tanulmányok mellett is jut idő egy kis szervezkedésre. Rendezvényszervező kurzusunk 126 kontaktórából áll, az első és utolsó alkalommal az oktatás személyesen zajlik, a többi előadáson kényelmesen, online formában vehetnek részt a tanulók. A képzés kötelező minimum óraszámának fennmaradó része (124 óra) egyéni felkészüléssel teljesíthető, melyben tanulóinkat online felületünkön elérhető jegyzetanyagokkal és játékos tesztekkel segítjük.

Tanfolyamunk első és utolsó alkalma személyes formában zajlik, ezeket az oktatásokat Debrecenben a Méliusz Juhász Péter könyvtár (Debrecen, Bem tér 19/D) minden igényt kielégítő színvonalas különtermében tartjuk.

 

KÖVETKEZŐ DEBRECENI, VALÓS IDEJŰ ONLINE OKTATÁSSAL ZAJLÓ CSOPORTUNK

Kezdés: 2023. október 07.
Az oktatás az első és utolsó alkalommal tantermi keretek között zajlik, az összes többi alkalommal online felületen követhetőek az előadások.
Oktatási időpontok: kedden és csütörtökön 17:30 órától 20:45 óráig
A tanfolyam időtartama: 4 hónap

Az időpontok fix dátumok, azok később nem módosulnak, csoportjaink indulása garantált!
Online előadásaink egyszerűen kezelhető felületen zajlanak, mely elérhető asztali számítógépről, laptopról, tabletről és okos telefonról is. A felület interaktív, lehetőség van azonnali kérdésfeltevésre, így a tantermi oktatás minden előnyét élvezhetik a résztvevőink otthonról, vagy a munkahelyükről, de akár utazás közben is.

Tanulj a Prestige Oktatási Stúdiónál!

Képzés ideje

250 óra

Képzési típus

Szakmai képzés

Oklevél típusa

Tanúsítvány

Képzés helye

Debrecen, Távoktatás

Finanszírozási típusa

Önköltséges