close
Prestige Oktatási Stúdió
Kulturális rendezvény szervezője
prestige
Prestige Oktatási Stúdió

A képzés megnevezése:
Kulturális rendezvények szervezője

Tematika:
Képzésünk tematikáját úgy állítottuk össze, hogy tekintettel voltunk a hozzánk beiratkozók egyéb elfoglaltságaira, igyekeztünk olyan megoldást találni, melyben minden hallgató saját időbeosztása szerint tudja megválasztani a látogatott előadásokat, emellett pedig online tananyagunkkal, tesztekkel segítjük őt, hogy fel tudjon készülni a vizsgára.

A tanfolyam óraszámának közel fele egyéni felkészüléssel teljesíthető. A megtartott kontakt órák száma 126 óra, a résztvevő választása szerint tud jelentkezni tantermi oktatással zajló csoportunkba, vagy valós idejű online oktatással zajló csoportunkba is.

Fenti óraszámokból 30% hiányzás megengedett.

Egyéni felkészülés: 126 óra. Ezeket az órákat tanulóink online rendszerünk elérésével, saját időbeosztásuk szerint teljesíthetik.

Tanfolyamunk tematikájának összeállításánál figyelembe vettük, hogy hallgatóink jelentős része munka mellett jár képzésünkre. Előadásaink ezért hétköznap esténként vagy hétvégi napokon zajlanak.

A tanfolyamot jelenleg a következő városokban indítjuk:
Budapest, Győr, Székesfehérvár, Debrecen, Szeged

Felnőttképzési Engedély száma: E-001081/2015/A001, E/2020/000117

Felvételi követelmény:
Érettségi

A tandíj tartalmazza a jegyzeteket, az oktatás díját, a tanfolyamot lezáró vizsga díját és a konzultációs lehetőségeket.

Vizsgadíj: A felnőttképzés területén 2021-ben bevezetett változások közül az egyik legjelentősebb, hogy a résztvevők a képző helyszínektől független, akkreditált vizsgaközpontokban tudnak majd vizsgát tenni a képzés elvégzését követően. Természetesen oktatási stúdiónk a vizsgára jelentkezéssel kapcsolatos ügyintézésben segítséget nyújt tanulói számára.

Figyelem!
A maximális csoportlétszám 40 fő, ennek eléréséig tudunk jelentkezőt fogadni csoportjainkba!

Tanulj a Prestige Oktatási Stúdiónál!

Képzés ideje

250 óra

Képzési típus

Szakmai képzés

Oklevél típusa

Tanúsítvány

Képzés helye

Székesfehérvár

Finanszírozási típusa

Önköltséges